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Structured Cake Workshop – Dragon of Cookies

7 December @ 09:00 - 19:00

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— This event is in Portuguese. Para uma descrição em Português, veja abaixo —

Synopsis: The Lagoa School of Arts – Master Fernando Rodrigues has been a reference in the municipality of Lagoa and, in the region, for the work it has developed with different audiences in the area of Plastic and Decorative Arts.

In this cake design workshop, guided by Ana Remígio, cake designer, multi-decorated and internationally awarded, come and learn:

– how to create a simple internal structure that allows safe vertical transport;

– Protect the internal structure for food purposes.

– Use of the “Cake pop”; method

– Level, assemble and cover a cake;

– Texture techniques and decoration finishes;

– Painting with brushes and powders

– The training will be made in its entirety in 100% edible True Cake.

Includes:

– Material necessary to carry out the Workshop;

– Training Certificate;

– Training Manual.

– Work performed (each student takes home a piece of work similar to the one they performed);

The 🎂Structured Cake Workshop – Dragão das Biscuits🐉 has limited places and an associated price that includes materials, training manual and certification and is subject to availability. intended for the general public (over 16 years old).

The training takes place on December 7th and is scheduled for 9am – 7pm with lunch break.

To participate it is necessary to participate. Prior registration is required (limited to existing vacancies) by email: escola.artes@cm-lagoa.pt. You can Please also use this email to clarify any questions you may have.

If you want to evolve even further in this technique, don’t let this opportunity slip by.

Come and participate in the 🎂Structured Cake Workshop – Dragão das Bolachas🐉 and surprise your family and friends!✨🙌

Oficina de Bolo Estruturado – Dragão das Bolachas

Sinopse: A Escola de Artes de Lagoa – Mestre Fernando Rodrigues tem sido uma referência no concelho de Lagoa e, na região, pelo trabalho que tem desenvolvido junto dos diferentes públicos na área das Artes Plásticas e Decorativas.

Nesta oficina de cake design, orientada por Ana Remígio, cake designer, multi-condecorada e premiada internacionalmente, venha aprender:

– como criar uma estrutura interna simples e que permita o transporte vertical seguro;

– Proteger a estrutura interna para fins alimentares.

– Utilização do método “Cake pop”;

– Nivelar, montar e cobrir um bolo;

– Técnicas de texturas e acabamentos de decoração;

– Pintura com pincéis e pós;

– A formação será feita na sua íntegra em Bolo Verdadeiro 100% comestível.

Inclui:

– Material necessário para a realização do Workshop;

– Certificado da Formação;

– Manual da Formação.

– Trabalhos executados (cada aluno leva para casa um trabalho igual a este executado por si);

A 🎂Oficina de Bolo Estruturado – Dragão das Bolachas🐉 tem lugares limitados e um valor associado que inclui os materiais, manual de formação e certificação e é destinada ao público em geral (maiores de 16 anos).

A formação realiza-se no dia 07 de dezembro e tem como horário 09h00 – 19h00 com pausa para almoço.

Para participar é necessária inscrição prévia (limitada às vagas existentes) para o e-mail: escola.artes@cm-lagoa.pt. Poderá utilizar este e-mail, também, para esclarecer qualquer dúvida que possa ter.

Quer evoluir ainda mais nesta técnica não deixe escapar esta oportunidade.

Venha participar na 🎂Oficina de Bolo Estruturado – Dragão das Bolachas🐉 e surpreenda os seus familiares e amig@s!✨🙌

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